Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Falköping, Mösseberg, Lysekil, Sigfridsgatan, Borås, Stora Torget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Skövde, Falköping, Mösseberg, Lysekil, Sigfridsgatan, Borås, Stora Torget, Västra Götalands län

23.07 Skövde, urkundsförfalskning.
En person grips då man försökt använda en falsk legitimation. Föräldrar kontaktas som kommer till platsen för att hämta hem sin dotter, en anmälan skrivs.

23.11 Falköping, personrån.
En man blir slagen och rånad på sin mobiltelefon i området Mösseberg. Polis till platsen som söker av närområdet men utan resultat. En anmälan skrivs och mannen får åka med ambulansen för omplåstring.

23.40 Lysekil, urkundsförfalskning.
En kille försöker ta sig in på krogen med hjälp av en falsk legitimation men vakten upptäcker att det inte stämmer. Polis till platsen som tar kontakt med föräldrar som kommer dit och hämtar hem sin son, en anmälan skrivs.

01.05 Skövde, våld mot tjänsteman.
Större bråk på ST:Sigfridsgatan varför ett flertal patruller beger sig till platsen. Ett flertal personer omhändertas för ordningsstörning (§PL13), berusning samt en anmälan skrivs. En av poliserna skall blivit slagen, lindrigt skadad, i samband med bråket.

02.29 Borås, skadegörelse.
En man ses slå sönder fönster till en vallokal samt även slagit sönder några bilar längs med Stora Torget. Mannen påträffas av polis och grips varför han får följa med till stationen för vidare förhör.