Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Uddevalla, Kampenhof, Härryda, Råda, Mölnlycke, Essungavägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Uddevalla, Kampenhof, Härryda, Råda, Mölnlycke, Essungavägen, Västra Götalands län

22:14 Göteborg, rattfylleri
En patrull stoppar en personbil för kontroll på E6, trafikplats 77. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara påverkad. Han tas med för kroppsbesiktning. En anmälan gällande drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Mannen saknar körkort och har stoppats flera gånger i närtid. Bilen, som ägs av en annan person, tas i beslag.

00:48 Uddevalla, skadegörelse genom brand
SOS får flera samtal om brinnande bilar på en parkeringsyta i Kampenhof, Uddevalla. Tre bilar blir utbrända. Polis har varit på plats och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

03:40 Härryda, inbrottsstöld
En ronderande väktare kontaktar polis om ett misstänkt inbrott på Råda Säteri, Mölnlycke. Polis åker till platsen och kan konstatera att en dörr brutits upp. Närområdet söks av, utan att någon misstänkt person påträffas. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas, oklart om något tillgripits. Okänd gärningsperson.

04:52 Essunga, viltolycka
SOS larmas om en viltolycka på Essungavägen, där en bil kört på en älg. Bilens vindruta och tak är intryckta och måste bärgas från platsen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, skadas enligt uppgift lindrigt. Hon bedöms inte vara i behov av sjukhusvård. Polis har varit på plats och en anmälan om viltolycka upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...