Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Halmstad, Nordstan, Brunnsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

En händelserik natt för polisen i länet. Mycket bråk och fylleri. Polis från Göteborg har bla fått förstärka i Halmstad.

Göteborg, Halmstad, Nordstan, Brunnsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 18.18 Försvunnen person, Vårgårda
En man anmäldes under kvällen försvunnen. Polisen har under natten sökt efter mannen men har inte återfunnits. Sökandes avbröts en kort tid under natten då det inte var möjligt att genomföra sökåtgärder. Sökande har under återupptagits och händelsen har även övergått till en sk särkild händelse.  Insats pågår på platsen.

Uppdatering Kl14.00: Den man som polisen letat efter är återfunnen under morgonen. Insatsen avslutad.  

Kl 04.03 Personrån, Göteborg
En person anmäler att han blvit från ryckt sin halskedja vid entrén till Nordstan, Brunnsparken. Två gärningsmän lämnade platsen springande. Inga kända personskador. Anmälan upprättad.  

Allmänt stökigt och oroligt i hela regionen under natten (22.00-07.00). 43 fall av misshandel har hanterats av polisen, 10 st olaga hot, 17 narkotikabrott. 54 personer har omhändertagits för fylleri.