Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Frölunda, Pianogatan, Angereds Centrum, Vårgårda, Boråsvägen, Uddevalla, Strömstadsvägen, Varvet, Skövde, Rosenlund, Locketorp, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en natt med mycket att göra för polisen.

Västra Frölunda, Pianogatan, Angereds Centrum, Vårgårda, Boråsvägen, Uddevalla, Strömstadsvägen, Varvet, Skövde, Rosenlund, Locketorp, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.56 Västra Frölunda, allmänfarlig ödeläggelse
Ett flertal personer boende vid Pianogatan ringer och uppger att de hört en kraftig smäll i området. Polis larmas till platsen och kan konstatera att någon fäst en bangers på en entrédörr till en portuppgång som har exploderat. En fönsterruta skadas och i övrigt inga skador. Polisen säkrar resterna av en bangers och håller förhör med boende som sett två yngre män som sprungit från platsen i samband med explosionen. 

23.25 Angered, trafikolycka
Vid Angereds centrum är det en man och en kvinna som blir påkörda av edn bilist som smiter från platsen. I bilen färdades tre män som blivit avvisade från en restaurang där de betett sig illa. De sätter sig i en bil och kör från platsen. På parkeringen kör de på en en kvinna och en man som gick på parkeringen. De smet från platsen. De påkörda personerna kördes till sjukhus för vård och de ska inte vara allvarligt skadade. 

23.57 Vårgårda, trafikolycka
På Boråsvägen är det en yngre man i 25-årsåldern som kör omkull med sin moped och han har ingen hjälm på huvudet. Han körs till sjukhus med skallskador. 

00.57 Uddevalla, skadegörelse
Vid Strömstadsvägen på Varvet/Butlers är det en manlig gäst som kastar in en fyrverkeripjäst på en toalett så att dörren sprängs. Mannen springer från platsen. Han pekas ut och kommer att förhöras.

03.48 Skövde, rån
Vid Rosenlund, Locketorp är det en allmänhet som anträffar en blodig man som blivit misshandlad. Denne uppger för polisen inmnan han körs tioll sjukhus för vård att han tagit en svarttaxi från Skövde och i taxin ska han blivit misshandlad av flera personer och blivit av med sin mobiltelefon, klocka samt ring.

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.