Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mellerud, Hästön, Göteborg, Hisingen, Lerum, Vattenpalatset, Kungälv, Kode, Ekedalsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Mellerud, Hästön, Göteborg, Hisingen, Lerum, Vattenpalatset, Kungälv, Kode, Ekedalsgatan, Västra Götalands län

23.29 Mellerud, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en bostad på Stora Hästön med anledning av att det brinner i ett hus. När räddningstjänsten anländer är huset övertänt och huset kommer brinna ner till grunden. Inga personer har kommit till skada. Det är oklart hur branden startat och polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och mordförsök. En kvinna i 50-årsåldern grips på platsen och blir efter förhör anhållen misstänkt för mordbrand och mordförsök. När räddningstjänsten är klara kommer platsen att spärras av för teknisk undersökning.

00.24 Göteborg, misshandel i relation
En kvinna ringer och uppger att hon blivit slagen av sin pojkvän utomhus på Hisingen. Polis åker till platsen och håller ett förhör med kvinnan. Pojkvännen har lämnat platsen och kan gripas senare på annan plats. Han anhålls efter förhör och är misstänkt för misshandel i relation. Kvinnan var inte i behov av sjukhusvård. 

02.01 Lerum, stöld genom inbrott
Vid Torpskolan konstaterar väktare och polis att det varit inbrott i ett förråd innehållande verktyg. Polisen kan gripa två kvinnor i 30 och 40-årsåldern på parkeringen vid Vattenpalatset och säkrar de stulna verktygen. 

02.30 Kungälv, grov vårdslöshet i trafik
På E6 vid Kode stoppar polisen en manlig bilist som kör på fel sida vägen. Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik och polisen omhändertar hans körkort.

04.44 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Ekedalsgatan med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Polisen misstänker att branden är anlagd och skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Även en annan bil på parkeringen drabbas av branden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra