Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Nyfors, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Eskilstuna, Nyfors, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Bråk i Eskilstuna centrum
22:35 får polisen in ett larm om någon form av bråk i Eskilstuna centrum. Enligt uppgifter ska en man blivit påhoppad av två andra utanför ett bostadshus. Polis kommer till platsen där man får kontroll på flera personer. Två personer misstänks nu för misshandel av en tredje. Den drabbade mannen ska ej behövt föras till sjukhus efter händelsen.

En till sjukhus efter misshandel
Runt klockan 02:30 får polisen uppgifter om ett slagsmål i Nyfors i Eskilstuna. Patrull rycker ut till platsen där man påträffar en man som ska ha blivit slagen av en eller flera andra som försvunnit därifrån efter händelsen. Mannen ska ha hamnat på marken i samband med misshandeln, men varit vaken och talbar efteråt. Han har sedan förts till sjukhus för kontroll. Polisen har sökt gärningspersoner, men inte anträffat någon. En anmälan gällande misshandel har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/2/02-juli-07.44-sammanfattning-natt-sodermanlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...