Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköpings Kommun, Trädgårdsgatan, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Nyköpings Kommun, Trädgårdsgatan, Katrineholm, Södermanlands län

God morgon! Under natten till fredag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

00:18 Nyköpings kommun

En man har gripits som misstänkt för misshandel. Mannen som är i 40-årsåldern befann sig olovligen i annans bostad och vägrade lämna, varpå polis tillkallades. Mannen uppges också ha hotat och misshandlat en kvinna i bostaden. Mannen gav sig av från platsen i bil, men kunde gripas strax efter 04 på morgonen i en annan del av Nyköping. Mannen var på fredagsmorgonen fortsatt gripen och i polisens förvar. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt rattfylleri. 

Med hänvisning till den personliga integriteten lämnas inga närmare uppgifter om plats för brottet eller den drabbade kvinnan. 

00:27 Trädgårdsgatan Katrineholm

Larm inkommer om att en personbil kört in i en parkerad bil i centrala Katrineholm. Den framförda bilen låg enligt uppgift på sidan när räddningsenheterna kom till platsen. Föraren skadades inte vid olyckan. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri samt ringa narkotikabrott. Bilen fick bärgas från platsen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...