Karta som med röd fyrkant ramar in Friskväderstorget, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Polis och räddningstjänst larmas till Friskväderstorget med anledning av en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus.

Friskväderstorget, Göteborg, Västra Götalands län

Branden har startat i ett sovrum och i en elektrisk apparat. Den boende, en man i 25-årsåldern får 20% brännskador meddelar sjukhuset dit han fördes. Två personer som bor grannar med den drabbade mannen får rökskador då de lyckas ta sig in i den aktuella lägenheten och räddat den brandskadade mannen. De båda var inte i behov av sjukhusvård utan kontrolleras av personal på plats.

Den brandskadade mannen har inga livshotande skador. I nuläget finns det ingen brottsmisstanke. Räddningstjänsten har släckt branden och håller på att vädra ut röken i lägenheten och trapphuset. Inga personer behövdes evakueras.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra