Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Norrby, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till lördag polisområde Örebro

Örebro, Norrby, Örebro län

23.14 Örebro. Narkotikabrott. Kvinna i tjugofemårsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Kontrollerad på krog i centrala Örebro.

00.05 Örebro. Narkotikabrott. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav. Kontrollerad på krog i centrala Örebro.

00.47 Örebro. Våldsamt motstånd. Man i tjugoårsåldern misstänkt för att ha hotat en ordningsvakt på krog i centrala Örebro. Misstänkt även för våldsamt motstånd. Avlägsnad från platsen i enlighet med 13§ polislagen i avsikt att hindra vidare fara för allmän ordning.

01.07 Örebro. Misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänkt för misshandel efter att ha  bråkat med man i tjugofemårsåldern på krog i centrala Örebro. Den misstänkt tjugoåringen därefter avlägsnad från platsen enligt §13 polislagen.

03.58 Örebro. Brand. Man i trettiofemårsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet genom brand. Mannen ska ha somnat ifrån mat som stod på spisen. Rökutveckling men inga personskador. Händelsen inträffade på Norrby.

04.30 Örebro. Olaga intrång. Fyra personer i trettiofem- till fyrtiofemårsåldern avvisade efter att ha påträffats i lokal dit de inte är behöriga. Samtliga misstänks för brott, olaga intrång.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra