Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Kungälv, Göteborg, Bellmansgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Skövde, Kungälv, Göteborg, Bellmansgatan, Västra Götalands län

16:16 Skövde, misstänkt drograttfylleri m.m. 
Polis stoppade två personer med en moped. Mopeden visar sig vara stulen och tas i beslag. Föraren grips för misstänkt drograttfylleri, olovlig körning, narkotikabrott eget bruk samt häleri.

17:20 Kungälv, vårdslöshet i trafik
I Romelanda kör en bil av vägen. I bilen färdas en man och en kvinna. Kvinnan förs till sjukhus med ambulans. Skadorna ska inte vara livshotande. Händelsen utreds som vårdslöshet i trafik.

01:01 Göteborg, grov stöld
Allmänhet ser fyra män som slåss på Bellmansgatan och larmar polis. En patrull åker till platsen och männen påträffas. Ingen av dem har skadats allvarlig. En av männen, i 35-årsåldern, uppges ha tilltvingat sig en plånbok från en annan av männen. Han tas med till stationen för tillnyktring och förhör. En anmälan gällande grov stöld upprättas.

03:14 Göteborg misstänkt mord
Polis larmades under natten till en adress där en man har hittats avliden.  Platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. En person är gripen i nuläget och vi kommer under dagen att arbeta med att utreda vad som hänt.

Uppdatering klockan 17:00
Personen som greps är nu försatt på fri fot. Avspärrningen hävdes strax efter klockan 11:00 i förmiddags. En rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras av den avlidne. Denna undersökningen kommer att avgöra om brottsrubriceringen ska kvarstå, eller om förundersökningen ska läggas ner.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...