Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Älvsborg, Skaraborg, Falköping, Bestorp, Fridkullagatan, Kvänum, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16)

Göteborg, Älvsborg, Skaraborg, Falköping, Bestorp, Fridkullagatan, Kvänum, Västra götalands län, Västra Götalands län

Göteborg

Lugn natt men en del fylleri kring krogarna i central stan och det är både män och kvinnor som varit kraftig berusade och inte kunnat ta hand om sig själva. I övrigt inget som sticker ut.

Älvsborg.

Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

Skaraborg.

Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

 Fyrbodal
Lugn natt men en del fylleri, närmare 10 st. I övrigt inget som sticker ut.

Halland
Lugn natt men en del fylleri. I övrigt inget som sticker ut.

 kl 02:30              Falköping

Polisen larmas till Södra Bestorp där husägaren kommit hem efter en resa och upptäcker att det varit inbrott i bostaden. Anmälan skrivs rörande Grov stöld genom inbrott. Polisens tekniker kommer att göra en brottsplatsundersökning.   

Kl 05:43              Göteborg, inbrott

Polispatrull larmas till en optikerbutik på Fridkullagatan där en inringare har sett två män bryta sig in i butiken och tillgripa gods.
När patrullen kommer fram har de lämnat butiken, troligen på moped eller motorcykel. Båda hade mörka kläder och mc hjälmar .  Oklart vad som är tillgripet. En anmälan skrivs om inbrott och ingen är gripen för gärningen.

 Kl 05:51              Vara, brand

Räddningstjänsten och polisen larmas till Hulegården i Kvänum där ett släp ska stå i brand. På släpet förvarades det ved. Anmälan skrivs skadegörelse genom brand. Det förelåg ingen spridningsriks till annat.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.