Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Högås Kyrka, Gullspång, Örebrovägen, Göteborg, Hammarkullen, Stenungsund, Strandvägen, Kungälv, Alingsås, Drottninggatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett axplock av händelser.

Uddevalla, Högås Kyrka, Gullspång, Örebrovägen, Göteborg, Hammarkullen, Stenungsund, Strandvägen, Kungälv, Alingsås, Drottninggatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.23 Uddevalla, stöld genom inbrott
Vittne ser tre personer bryta sig in i församlingshemmet i Högås Kyrka, utanför står två personbilar som verkar höra till de tre. När polis kommer till platsen är en av de tre fortfarande inne i lokalen, de andra två utanför. Samtliga kontrolleras och i deras anslutning hittas gods. Samtliga tre, två män och en kvinna grips misstänkta för stöld, en anmälan skrivs.   

01.04 Gullspång, misstänkt rattfylleri
Polispatrull kontrollerar en bil och förare på Örebrovägen. Föraren är en man i 25-årsåldern, han tas med för provtagning och hans körkort omhändertas. Anmälan skrivs.

01.05 Göteborg, rån
På centralstationen stoppar två män i 20-årsåldern en polispatrull och berättar att de blivit rånade i Hammarkullen, oklart exakt när och var. Männen körs till socialjouren, uppgifter om vad de blivit rånade på är oklara.

05.37 Stenungsund, arbetsplatsolycka
En man i 50-årsåldern får av okänd anledning en grind över sig. Mannen som arbetar i en butik på Strandvägen körs med ambulans till sjukhus i Kungälv, oklart skadeläge. En anmälan skrivs.

06.42 Alingsås, brand
Räddningstjänst åker på en brand på balkong på Drottninggatan. Inga personer skall ha kommit till skada, en anmälan skrivs med rubrik allmänfarlig vårdslöshet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.